Elisabeth Ulibarri

Fa teatre des dels 10 anys participant en diferents companyies d'adults i d'infants com a actriu i com a directora, ha cursat estudis de diferents tècniques escèniques en diferents acadèmies, cal destacar el postgrau de teatre social que va fer amb la Fundació Pere Tarrés.

Va conèixer la literatura oral mentre estudiava la diplomatura de filologia àrab a la UB, i es va interessar per la narració.

Ja fa tretze anys que es dedica a explicar contes i ho fa tant per a nens com per a adults cal destacar la seva participació a:

  • AFANOC (associació de familiars i amics de nens amb càncer)
  • Diferents mitjans de comunicació (Catalunya Radio, Racc1, COM Ràdio,City tv, entre d'altres)
  • Dinamització d'exposicions (Caja Madrid, Museus d'arreu de Catalunya)

Naturalment també ha estat a biblioteques i espais culturals de tot Catalunya i de les illes Balears, fent la seva tasca com a dinamitzadora de la lectura i transmisora de cultura popular, i ha participat també arreu en activitats més lúdiques i festives com ara Festes Majors i fires.


Òscar Igual i Salvadó
(pianista i acordionista)

La tradició familiar l’ha fet un estudiós de la música i la cultura catalana.

Compaginà els estudis al Conservatori Municipal de Barcelona, en les assignatures de piano, acordió, trompeta i flabiol, formant part de diferents formacions, tant eterogèniques com banda simfònica, orquestra clàssica, cobla i diverses formacions de música tradicional.

Col.laborador del diari avui en l’agenda sardanista setmanal des de l’any 1996. Ha estat guionista i assessor del programa de Ràdio Tele-Taxi “De les que es fan i es desfan” i de l’espai “Frec a Frec” a Com-Ràdio.

Així mateix és coautor de dos llibres de temàtica musical: Recull de Sardanes I, del contrapàs a la sardana actual i Rebost de Tonades, volum I.

I autor d’un ampli repertori de peces ballables i arranjaments de ballets i danses tradicionals i diverses gravacions.


Paco Peñaranda Peraile
(guitarrista)

Neix a Barcelona l'any 1968. Estudia al Taller de Músics (1987) els fonaments de la guitarra de jazz i armonia moderna. Al mateix temps realitza estudis clàssics al Conservatori de Música de Barcelona.

Amb el grup "La Rosa de Jericó" graba el seu primer disc editat per "salseta discos"(1992). Per ell passen diversos cantants entre les quals la nordamericana Laurie Dawn Corbin (Jordan).

Acompanya al grup vocal "Fusa" en els seus origens , fent concerts per tota Catalunya(1996).

Membre fundador del grup de música cubana "palosanto" amb el que toca per tot l'Estat espanyol (2000). Durant dos anys son el grup estable de la programació dels dijous del local de musica en viu Jazzsí.

Amb el grup de pop "Dax" toquen a les Festes de la Merçé de l'any 2001 (BAM) i a les Festes de Nou Barris (2001) telonejant a "Sopa de Cabra". El creador del grup (Alex Llovet) forma posteriorment el grup de projecció internacional "The pinker tones".

Forma duet actualment amb l'excantant del grup "Palosanto"-Mª Elena Espinosa (son cubà, bolero,bossa...)- i acompanya musicalment a l'Elisabeth Ulibarri en la elaboració dels seus contes.

Alterna la dedicació a la música amb la seva altre passió: la fotografia. Ha exposat en varies ocasions des de l'any 2001 fins el dia d'avui, guanyant l'any 2005 el primer premi dels concurs de fotografia "una mirada sobre la maternitat".